Freelancers en opdrachtgevers samenbrengen.

Bij Prolancers streven we ernaar om ervaren freelancers een platform te bieden waar ze hun expertise kunnen delen en potentiële opdrachtgevers hen eenvoudig kunnen vinden. Prolancers is gespecialiseerd in het matchen van deze professionals met opdrachtgevers die op zoek zijn naar specifieke kwalificaties. Onze focus ligt op senior freelancers die een bewezen staat van dienst hebben in hun vakgebied.

Samenbrengen van opdrachtgevers en Prolancers

Kies ook voor kwaliteit, talent en expertise.

Wat ons onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit en selectie. Wij begrijpen dat de juiste expert een project naar nieuwe hoogten kan tillen, en daarom voeren we een grondige selectieprocedure uit om alleen de beste freelancers op ons platform toe te laten. Door deze zorgvuldige selectie kunnen opdrachtgevers erop vertrouwen dat ze samenwerken met ervaren professionals. Zij zijn tevens direct inzetbaar voor grote en complexe projecten.

Geen kosten. Zó kan het dus ook.

Om onze diensten te verbeteren, vragen we onze Prolancers een bescheiden commissie bij een succesvolle koppeling aan een opdrachtgever. Deze is gebaseerd op een percentage van het projecttarief dat men overeenkomt met de opdrachtgever. Dit kostenmodel biedt opdrachtgevers toegang tot een selectie aan hoogwaardige freelancers, zonder dat hier een enige financiële investering voor benodigd is. Zo kan het dus ook. Deze unieke aanpak zorgt voor een win-win situatie voor zowel de freelancer als de opdrachtgever. De Prolancer vindt een mooie uitdaging en de opdrachtgever kosteloos een ervaren expert.

Vind een freelancer zonder enige kosten