Toegang tot hoogwaardige opdrachten.

Bij Prolancers krijg je de mogelijkheid om exclusieve en hoogwaardige opdrachten te ontdekken die speciaal zijn gericht op senior freelancers. Dit opent de deur naar uitdagende projecten die aansluiten bij je expertise en ervaring.

Toegang tot hoogwaardige opdrachten

Wat vind de Prolancer?

Andrei - Senior Ads Specialist

Prolancers koppelt mij met zeer uitdagende opdrachten, die altijd goed matchen met mijn expertise!

Wat vind de Prolancer?

Mark - Senior Email Marketeer

Prolancers heeft mij met betrouwbare en interessante opdrachtgevers gekoppeld. Daarmee een must voor elke freelancer!

Jij bent expert in jouw vakgebied.

Prolancers richt zich uitsluitend op senior freelancers die relevante (aantoonbaar) ervaring hebben opgedaan in hun eigen vakgebied. Zij hebben hun expertise opgebouwd door jarenlange kennis en ervaring op te doen in de praktijk. Prolancers onderscheidt zich door opdrachtgevers te koppelen aan bewezen experts, professionals die hun strepen hebben verdiend en daarmee een garantie voor succes kunnen bieden.

Jij bent expert in jouw vakgebied

1. Aanmelden

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier. Je aanmelding wordt vervolgens zo snel mogelijk bekeken door ons team.

2. Beoordeling

Onze selectiecommissie zal je aanmelding beoordelen om te zien of je van toegevoegde waarde bent voor de Prolancers groep.

3. Uitnodiging

We nodigen je uit voor een gesprek, zodat we elkaar nog beter leren kennen. We bespreken elkaars wensen en doelstellingen.

4. Toetreding

Zien we allebei een mooie samenwerking in de toekomst? Dan vragen we je graag onderdeel te worden van de Prolancers groep.

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy

    ✔️ Op dit moment laten wij tijdelijk geen nieuwe toevoegingen toe aan ons Prolancers netwerk. Nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst voor toelating in de toekomst.